Vighet för vuxna

Oavsett om du är stel som en pinne eller en tidigare gymnast kan vi hjälpa dig att utveckla din vighet. Du kan förvänta dig tydliga direktiv och mycket eget arbete, och du kommer att märka resultat snabbt. Vi hjälper dig också gärna om du har mål som handlar om smidighet och spänst.

Vighet för vuxna - Stående spagat
Vighet för vuxna - lär dig stå på händer!
Vighet för vuxna - Glädjeskutt

Varför vighet?

Det finns många tillfällen i en idrottares karriär när han eller hon har nytta av bättre balans, smidighet och vighet. Som ett exempel har vi tidigare hjälpt Färjestad BKs hockeyspelare att bli smidigare och vigare för att bli säkrare på isen. Deras träningar sker i grupper, men vi hjälper även enskilda idrottare eller individer som vill förhindra skador eller lära sig nya saker. Detta kan exempelvis vara att lära sig stå händer inför en tävling i crossfit eller att bli vigare i sin vardag.
Med vår hjälp kommer du att nå dina mål snabbare, och på ett säkert sätt.

Gruppträning

Äntligen har jag hittat någon som har driv och engagemang. Jag behövde en spark i baken för att komma igång med träningen. Tack vare PT med Leas gymnastik och ett jättebra upplägg har jag äntligen lyckats nå mitt mål.

Emma

30 år

Jag ville ha någon som är duktig på, framför allt, rörlighetsbiten. Då får man tänka lite utanför våra egna väggar. Jag letade upp några som jag tyckte verkade seriösa och bra och till slut hittade jag Lea, som det verkligen har fungerat jättebra med.

Jonathan

Färjestad BK

Börja din träning nu!

Det roligaste med vighetsträningen är att du snabbt kommer att märka resultat. Vi pratar gärna med dig om vilka möjligheter som finns för din vighetsträning.