Digital kurs ”Vighet för vuxna”

Gör din anmälan och få tillgång att delta på kursen när det passar dig under en period på 10 veckor.

Pris: 1100 kr

Anmälan: sms till 073-56 48 339 eller mejla lea.mohammad@hotmail.com Ange ditt namn, efternamn och mailadress.

”Vighet för vuxna” passar dig som vill öka din smidighet, balans och koordination med din egen kropp som redskap. Kanske har du längtat efter att träna gymnastik, men inte hittat tiden, modet eller en lämplig grupp? Kursen är utformad att passa såväl nybörjare som dig med erfarenhet och kan utföras i ditt egen hem, efter din egen förmåga – när som helst på dygnet när det passar dig.

Kursen är fördelad på 5 lektioner, på ca 30 minuter/lektion och innehåller en längre uppvärmning (där vi tränar på klassiska moment i gymnastiken som hållningen, sträcka på tårna och förbereda kroppen inför stretch), vighetsövningar och avslutas med en steg för steg guidning till att uppnå olika färdigheter med inspiration från den rytmiska gymnastiken. Varje lektion inriktar sig på en specifik övning: som hand stående, splitt, spagat, brygga och hjulning.

Efter din anmälan skickas en faktura till din mail – och när fakturan är betald släpps du in i Facebookgruppen och får tillgång till kursen under 10 veckor, valfri tid på dygnet. Välkommen att delta!

Kursen har fått stöd av Region Värmland och den Europeiska Regionala utvecklingsfonden.

Vighet för vuxna - Stående spagat
Vighet för vuxna - lär dig stå på händer!
Vighet för vuxna - Glädjeskutt

Varför vighetsträning?

Oavsett om du är stel som ett kylskåp eller en aktiv gymnast, kan vi hjälpa dig att utveckla din vighet. 

Rörlighet är viktigt för hela kroppen, för att du ska må bra och kunna prestera braNär du blir rörligare minimerar du dina begränsningar, du känner dig starkare och du minskar skaderisken, då din kropp inte behöver kompensera med mindre muskler för att nå sitt totala rörelseomfång. Rörlighetsträning bidrar även till en bättre hållning och blodcirkulation.

Leas gymnastik erbjuder en digital vighetskurs, men håller även i privatlektioner individuellt eller i grupp.

Vi coachar privatpersoner men även företag och idrottsföreningar. Det finns många tillfällen i en idrottares karriär när hen har nytta av bättre balans och vighet. Detta kan exempelvis vara att lära sig stå händer inför en tävling i cross fit eller att i allmänhet bli vigare och förbättra sin vardag. Som ett exempel har vi tidigare hjälpt Färjestad BKs hockeyspelare att utveckla smidigheten för att bli säkrare på isen. Deras träningar sker i grupper likt på videon i exemplet här, men vi hjälper även enskilda idrottare och amatörer som vill utvecklas, förhindra skador eller lära sig nya saker. 

Med vår hjälp kommer du att nå dina mål snabbare, och på ett säkert sätt.

Gruppträning

Äntligen har jag hittat någon som har driv och engagemang. Jag behövde en spark i baken för att komma igång med träningen. Tack vare PT med Leas gymnastik och ett jättebra upplägg har jag äntligen lyckats nå mitt mål.
Emma

30 år

Jag ville ha någon som är duktig på, framför allt, rörlighetsbiten. Då får man tänka lite utanför våra egna väggar. Jag letade upp några som jag tyckte verkade seriösa och bra och till slut hittade jag Lea, som det verkligen har fungerat jättebra med.
Jonathan

Färjestad BK

Börja din träning nu!

Det roligaste med vighetsträningen är att du snabbt kommer att märka resultat. Vi pratar gärna med dig om vilka möjligheter som finns för din vighetsträning.