Sommarläger

Varmt välkomna på sommarläger!

Vår förening Karlstads gymnastik och dansförening anordnar sommarläger. Det här är ett samarbete med Karlstad kommun som sponsrar och möjliggör för barn och ungdomar att delta på sommarlägret helt kostnadsfritt.

Välkommen att hänga med på ett roligt, utvecklande och fartfyllt sommarläger. Under en vecka kommer vi träna grunderna i rytmisk gymnastik med fokus på vighet, balans och styrka. Vi skapar danser och testar akrobatiska övningar som exempelvis kullerbytta, hjula, handstående, rondat och mycket mer. Du får även träna teknik med handredskapen band, boll, käglor, ringar och rep. Alla övningar anpassas såklart för olika åldrar. Det vi lärt oss blir sedan en danskoreografi och lägret avslutas med en uppvisningsshow för föräldrar och släktingar. Det blir en oförglömlig sommarvecka med glädje och gemenskap och för många nya vänner. Ta med vattenflaska och kom i gymnastikkläder och uppsatt hår om du har långt hår.

Vecka 24, måndag 12:e juni- fredag 16:e juni

Plats: Rudsskolans gympasal

Födda 2017 och 2016 tränar dessa dagar kl 10.00-11.00.

Födda 2015 och 2014 tränar kl.11.00-12.00.

Födda 2013 och uppåt tränar 12.00-13.00

Anmälan: maila namn och efternamn på ditt barn som önskar delta, födelseår och önskad lägergrupp samt telefonnummer till målsman. Meddela eventuella allergier. Anmälan görs till, lea.mohammad@hotmail.com

rosa logotyp Leas gymnastik